Charlie & the party factory: kinderfeestjes en animatie op verplaatsing

Voor wie geen zin heeft om voor een verjaardagsfeestje zijn huis op stelten te zetten, is er het speelatelier Charlie and the Party Factory in het groene Sint-Martens-Leerne (tussen Gent en Deinze). Charlotte Bouckaert richtte een schuur in tot een knotsgek atelier waar kindjes tussen 4 en 12 zich volledig kunnen uitleven. Op de menukaart staan verschillende themafeestjes, van bootfeest over lasergame tot schattenjacht of neon party . Bij mooi weer kunnen de kinderen ook buitenspelen, ravotten en kampen bouwen. Er is maar één regel: ouders zijn niet toegelaten.

In deze grotemensenwereld waar kinderen altijd beleefd en netjes moeten zijn, was er dringend nood aan een ‘kids proof’ Charlie feestlocatie voor verjaardagsfeestjes. Een plaats waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, zingen, dansen, klimmen, ravotten, kliederen en kleuren. Een feestatelier waar we feestjes voor kinderen organiseren met een creatieve speeltuin in het groen én… waar mama’s en papa’s ons eventjes helemaal alleen laten zodat mysterieuze geheimen onder ons blijven.

Charlotte Bouckaert

Het Atelier Charlie is prachtig landelijk gelegen aan de Leie, waardoor er ook heel wat outdoor mogelijkheden zijn.

Charlie and the Party Factory is elke woensdag en zaterdag open voor plezante verjaardagsfeestjes van 14 tot 17 uur en op vrijdag van 15.30 tot 18.30 uur. Je betaalt 16 euro per kind met een minimum van 10 kindjes.

Animatie op verplaatsing

Naast het Atelier Charlie werkte Charlotte ook een formule uit waarbij ze zich bij feesten op verplaatsing over de kindjes ontfermt. Denk aan een babyborrel, communie, huwelijksfeest...

Roulotte B&B

Dat Charlotte bruist van de ideeën bewijst ze met haar nieuwste concept. Ze kocht en restaureerde een roulottewagen waar je binnenkort kan in overnachten. De wagens komen in een afgeschermd stuk van haar prachtige tuin aan de Leie te staan. Een feestje koppelen aan een overnachting? Of gewoon een weekendje weg, genieten van de prachtige streek? Het kan allemaal.

Over Charlie & The Party Factory

Charlie & The Party Factory is het project van de West-Vlaamse Charlotte Bouckaert. Ze kreeg het feesten met de paplepel mee. Het ene feest was nog niet afgelopen of haar ouders waren het volgende themafeestje al aan het plannen. Haar papa werkte elk thema uit en mama ontfermde zich over alle details, van decoratie en bloemen tot dresscode. Na een carrière als weddingplanner legde ze zich toe op wat ze het liefste doet, feestjes organiseren voor kinderen. Haar inspiratiebronnen? Fantasieverhalen, tekenfilms, dromen, avontuurlijke reizen en uiteraard haar eigen kindjes. In haar job is ze een pietje precies, werkt ze hands-on en laat het graag vooruit gaan. Daarom werkt Charlie ook heel graag met kinderen. Aan haar zij staat de immer enthousiaste Aagje, die alles mee in goede banen leidt.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten