De nieuwste collectie van Sébastien Vandekerckhove toont uniek vormenspel

Sébastien Vandekerckhove stelt zijn jongste collectie 'Naos' voor. De creaties van ringen, kettingen en oorringen tonen een spel van organische en primaire vormen vormen als staven, cirkels, rechthoeken, vierkanten. De verrassende combinatie van de vormen geeft de juwelen een zekere eigenzinnigheid. Zijn inspiratie vond Sébastien in de oude Griekse architectuur en de natuur. Elementen uit het verticalisme en horizontalisme vormen de basis van de collectie, en contrasteren met de vrouwelijke, natuurlijke vormen. Sébastien speelt met de wisselwerking tussen robuust en verfijnd, voor een interessant geheel.

De collectie is verkrijgbaar bij Graanmarkt 13 en via mail op info@sebastienvandekerckhove.com

Prijzen variëren tussen 140 en 237,5 euro.

Foto's: Jan & Jorre

Over Sébastien Vandekerchove

Sébastien Vandekerckhove genoot een opleiding als modeontwerper aan het Gentse KASK. Na zijn studies specialiseerde hij zich in het edelsmeden, waar zijn ware passie ligt. In de jaren daarop groeiden zijn creaties uit tot een volwaardig juwelenmerk. Alle stuks worden met de hand gemaakt in zijn atelier in Gent.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten