Designcollectief Copain lanceert schommel Tjur

Vergeet yoga. Iedereen aan de schommel. Volwassenen inclusief. Copain mikt hoog met Tjur, een gestroomlijnde schommel voor klein en groter. De schommel werd al in primeur voorgesteld op de biënnale Interieur in Kortrijk. Het outdoor item spoort je aan om je – al slingerend - los te maken van werk, klusjes of huiswerk. Een filosofie die het West-Vlaamse designcollectief aanvult met een focus op duurzaamheid en lokale productie.

Meegroeischommel

Met Tjur wil Copain een meegroeischommel aan de man brengen. Het achterliggende idee is dat je het kind in jezelf moet omarmen, en het leven niet al te serieus nemen. Tjur is beschikbaar als één- of tweezitter, integraal in metaal of in combinatie met hout. Ook de kleur en lengte van de touwen kun je vrij kiezen. Wordt geleverd met standaardzitting en ronde zitting. Met Tjur mikt Copain op een divers urban publiek, dat veel tijd buiten spendeert, met vrienden en familie, en daarmee gezellige momenten creëert.

Foto's: Mathieu De Raeve

Over Copain

Copain is het verhaal van Bart Van Houcke, Dwight Warnez en Mathieu De Raeve. Met Copain willen zij duurzame producten ontwikkelen die passen binnen een urban levensstijl. Een gebruiksvriendelijk design, duurzaamheid en lokale productie lopen als rode draad door hun creaties. Eerder al lanceerde Copain de designvuurkorf Tam Tam, die werd genomineerd voor de Henri van de Velde awards.

Praktische info

Prijzen:

Tjur Wood Solo: € 1.199,00 - Tjur Wood Duo: € 1.599,00

Tjur Metal Solo: € 1.399,00 - Tjur Metal Duo: € 1.799,00

Deze prijzen zijn inclusief BTW, inclusief standaard schommelzitjes.

Te bestellen via www.copain.be

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten