Be Billie: webshop met ecologische activewear

Yogadocente Nadia Feys zocht lang naar ecologische activewear met een hoog fashiongehalte. Een zoektocht die haar op het idee bracht voor een eigen webshop: Be Billie. De webshop verzamelt een ruim aanbod aan yoga-en sportkledij die ecologisch zijn én een tikje apart. Van recycled materialen tot biostoffen, Nadia kiest bewust voor samenwerkingen met merken die passen binnen haar filosofie.

Funfactor

Met merken als Moonchild, Onzie en Dharma Bums trekt Be Billie resoluut de kaart van de modebewuste sportkledij. Door haar ervaring als yoga-instructrice weet Nadia daarnaast als geen ander waaraan sportkledij moet voldoen.

Er zijn zoveel 'saaie' stuks op de markt, voor mij mag yogakledij of sportkledij in het algemeen best wel wat meer fun uitstralen. De merken die ik selecteerde hebben dat allemaal en zijn stuk voor stuk bijzonder. Daarnaast is het belangrijk dat de kledij goed zit en zweet en geurtjes opneemt, en dat daarvoor zijn de juiste materialen essentieel. Alle merken van Be Billie werken natuurlijke of gerecycleerde stoffen.

Nadia Feys - Be Billie

Yoga dwingt je als het ware om dingen los te laten en open te staan voor dromen. Billie is een persona die symbool staat voor het omarmen van je echte zelf. Met Be Billie wil Nadia haar yogafilosofie doortrekken naar een community van positieve ingestelde vrouwen en mannen.

Uitgebreid aanbod

Naast leggings in alle soorten kleuren, maten en uitvoeringen, vind je bij Be Billie ook tops, sportbeha's en bikini's. Zo vervaagt de lijn tussen sportkledij en casual wear.

Prijzen variëren tussen 30-50 euro (sportbeha's) en 59-130 euro (leggings). Daarvoor krijg je een kwalitatief stuk dat jaren meegaat en verantwoord wordt geproduceerd.

Over Nadia Feys

Kinesiste Nadia Feys runt sinds 2009 de yogastudio Pure Yoga in Brugge. Ze werd gebeten door yoga tijdens een van haar vele reizen en verdiepte zich meer dan 10 jaar lang in de wetenschap van yoga via allerlei opleidingen en trainingen. Nadia is een gecertifieerd Raja and Vinyasa yoga teacher, Aerial (anti-gravity yoga) en Acrovinyasa teacher en LightBody teacher.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten