A E S A E R T breidt collectie uit met heuptasjes in zomerkleuren

The fanny pack is back

Heuptasjes zijn hipper dan ooit. De 'fanny pack' wordt ook deze zomer een onmisbaar accessoire in de garderobe van elke vrouw. Een trend die ook handtasontwerpster Griet Aesaert drie jaar geleden al voor was. Zij lanceerde toen het model 'Renée', een heuptasje 2.0 dat zowel chique als praktisch is, in de kleuren zwart en koningsblauw. Daar voegt ze nu een aantal nieuwe zomerse kleuren aan toe: beige, camel, kersenrood en okergeel. Ready for festival season!

Praktische info

Renée is uitgerust met een handige ritsopening aan de achterzijde en aan binnenzijde volledig afgewerkt met het zachtste leer. Het tasje is net groot genoeg om plaats te geven aan al je valuables.

Renée is te koop op de webshop voor 230 euro. De huiden waarmee de A E S A E R T - tassen worden gemaakt, zijn afkomstig van Europese koeien die uitsluitend voor hun vlees worden gekweekt en is dus een recuperatiemateriaal. Het looien gebeurt op plantaardige wijze in de beste looierij van België, waar ook het leder van Hermès wordt gelooid. Goed om weten: elke A E S A E R T-tas is zo kwalitatief dat er een levenslange garantie op geldt. 

Over a e s a e r t

Griet Aesaert maakt sinds 2014 leren tassen in haar atelier in Gent. De voormalige architecte heeft iets met leer. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze vijf jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks. Naast de vaste collectie kun je in haar atelier in Gent ook terecht voor een A E S A E R T-tas op maat: je kiest leder, voering, rits en riem dan volledig zelf. Vaak ontstaan zo nieuwe modellen, Griet ziet haar klanten dan ook als haar grootste inspiratiebron.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten