Komaf met cellulitis met het Gravity Reverse Serum van Bella Aura

100% natuurlijk èn vegan

De zomer komt eraan en dat betekent blote-benen-weer. Helaas strooit cellulitis bij veel vrouwen roet in het eten. Nochtans kun je cellulitis aanzienlijk verminderen door het smeren van de juiste crème. Bella Aura lanceert het Gravity Reverse Serum, een 100 % natuurlijk serum dat de elasticiteit van de huid bevordert en de productie van collageen stimuleert. Het resultaat is een zichtbaar stevigere huid, die zacht aanvoelt en er jonger uitziet.

Het Gravity Reverse Serum is een onderdeel van de custom care collectie van Bella Aura, die ontwikkeld werd voor probleemhuiden. Naast cellulitis, wil het krachtige serum ook een antwoord bieden op huidproblemen als striemen, ontstekingen en oneffenheden. Het kan zelfs gebruikt worden als aftercare na het plaatsen van een tatoeage. Het serum is vegan, natuurlijk (biocert- en ecocertlabel) en cruelty-free en mag gebruikt worden tijdens zwangerschap en borstvoeding.

De kerningrediënten zijn

·     Bulbine: een plantaardige collageenbooster. 

·     Kaolin klei: reinigt en exfolieert zacht de huid

·     Olijfpitolie: verstevigt de huid en boost de elasticiteit 

Gebruik: breng het serum royaal aan op cellulitisgevoelige zones en wrijf in opwaartse beweging, het serum dringt snel in.

Bewezen resultaat

Studies tonen aan dat het werkzame ingrediënt bulbine de huid zichtbaar verstevigt bij frequent gebruik.

De producten van Bella Aura worden allen in een Zwitsers labo ontwikkeld en uitvoerig getest.

Praktische info

Het Gravity Reverse Serum kost 82 euro voor 100 ml en is verkrijgbaar via de ecologische beautywebshop www.beautywiseshop.be.

Over Bella Aura

Toen de Canadees-Marokkaanse Jasmine Jones geconfronteerd werd met huidproblemen, besloot ze haar eigen beautylijn op te starten. Ze liet zich inspireren door de beauty elixirs van Berbers en verdiepte zich in de eeuwenoude kennis van de Chinese kruidengeneeskunde. Ze stapte naar een Zwitsers labo, dat meer dan 5 jaar werkte aan de eerste 'core collectie'. Haar eisen waren niet min. De producten moesten meerdere actieve werkingen hebben, 100% natuurlijk zijn en cruelty free. Het resultaat mag er zijn: 8 topproducten die elk niet 1 maar 6 tot 8 werkzame bestanddelen bevatten.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten