De nieuwste collectie van Charlotte Pringels Rêveries als ode aan de dromers

De Belgische modeontwerpster Charlotte Pringels stelt haar nieuwste collectie voor komende winter, Rêveries genaamd, voor. Geïnspireerd door het ontwaken uit de gouden waas van een dagdroom, is deze collectie een wisselwerking tussen structuur en vloeiende lijnen. Vrouwelijke sensualiteit wordt ingetogen gebracht in een aards kleurenpalet waar terracotta, goud en beige de hoofdrol spelen. Zoals steeds staan de luxueuze, natuurlijke stoffen centraal, met zijde als protagonist.

Knitwear

Nieuw dit seizoen zijn de kwaliteitsvolle knitwearstukken gemaakt van zachte scheerwol met kasjmier. Cropped truien met pofmouwen, lange gestructureerde cardigans en fijngebreide sous-pulls en jurken. De XL-sjaal als eyecatcher maakt de outfit af.

Praktische info

De collecties van Charlotte Pringels zijn te koop in een 20-tal multibrandstores in België. Ze heeft sinds kort ook een eigen webshop waar je huidige en eerdere collecties kunt kopen. 

Prijzen van nieuwe collectie variëren vanaf 295 euro (tops) 335 (jurken), 375 (broeken), 420 (mantel), 275 (knitwear).

Meer beelden via deze link.

Over Charlotte Pringels

Charlotte Pringels studeerde in 2012 af aan de Antwerpse Modeacademie en timmert sindsdien aan haar eigen label. Het uitgangspunt van elke collectie is het creëren van tijdloze stukken die bedoeld zijn om seizoenen te overstijgen. Charlotte werkt uitsluitend met natuurlijke, gerecycleerde en organische materialen en zet daarmee zowel in op duurzaamheid als draagcomfort. De zoektocht naar de juiste verhoudingen en vormen is voor Charlotte net zo belangrijk als het resultaat zelf.

Charlotte runt het label samen met haar moeder, die instaat voor de verkoop en alle administratie. Samen vormen zij een perfecte tandem.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten