Handig rugzakje als mooie aanvulling op de A E S A E R T-collectie

De tijdloze A E S A E R T-collectie bestaat uit stuks die uitblinken in eenvoud en functionaliteit. Ontwerpster Griet Aesaert weet als sinds het begin het perfecte evenwicht te vinden tussen functionaliteit, schoonheid en duurzaamheid. Griet Aesaert bouwt steeds verder op de lopende collectie, die enkel wordt uitgebreid met items die een meerwaarde zijn, los van seizoenen of trends. Nieuwste aanwinst is het Mariette-rugzakje. Minimalistisch, functioneel en bijzonder mooi.

De Mariette rugzak is compact maar toch verbazend ruim. Ideaal voor op vakantie, een citytrip of gewoon voor dagelijks gebruik. Dankzij de handige rits aan de achterkant hoef je de tas niet uit te doen om aan je belangrijkste spullen te kunnen. Het typeert elk A E S A E R T -ontwerp, dat vertrekt vanuit een bepaalde behoefte en eerst uitvoerig wordt getest en bijgestuurd waar nodig.

Test je tas

Heb je een A E S A E R T-tas op het oog, maar wil je die eerst eens testen, of twijfel je tussen twee modellen? Bij a e s a e r t mag je tassen voor een week vrijblijvend testen. Ontwerpster Griet wil namelijk dat haar klanten niet over een nacht ijs gaan en overtuigd zijn van hun aankoop.

Duurzaamheid

Een A E S A E R T - tas, die heb je voor het leven. Niet enkel de levensduur maakt de tassen duurzaam, ook de keuze voor kwaliteitsleder draagt ertoe bij. Dat de tassen in België én met de hand worden gemaakt uit vegetaal gelooid leer uit de voedingsindustrie, maakt de impact van een A E S A E R T - tas minimaal.

Praktisch

De Mariette rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren (oa. nude, cognac, koningsblauw en zwart) via de webshop en kost 480 euro. Specifieke wens voor voering of aanpassing op maat? Griet kan de tas aanpassen op maat en vraag van de klant.

Over A E S A E R T

Griet Aesaert maakt sinds 2014 leren tassen in haar atelier in Gent. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten