Antioxidant booster van Bella Aura skincare

Summer musthave

De antioxidant booster van Bella Aura is deze zomer onmisbaar in je beautyroutine. Het 7-in-1 serum beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en herstelt de natuurlijke barrière van de huid.

De lichte en snel inwerkende crème vermindert zichtbaar de tekenen van veroudering en stimuleert de collageenproductie. De booster zit, net als de andere producten in het Bella Aura gamma, barstensvol natuurlijke actieve ingredinten.

Steringredinten

Limoenbalmextract is een sterke antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen

Rutine: een glycoside uit fruit en groenten 

o stimuleert de collageenproductie 

o  sterke antioxidant 

o  heeft een antiverouderende werking

Gerstextract (Barley):  rijk aan mineralen en antioxidanten 

o  Verheldert de teint 

o  Beschermt de elasticiteit van de huid

o  Gaat de strijdt aan tegen pigmentvlekjes en hyperpigmentatie

De Antioxidant Booster is geschikt voor alle huidtypes en uitermate geschikt voor een doffe, acnegevoelige huid. Kan als serum worden gebruikt  of eventueel gemixt worden met de Night Cellular Renewal. Je hebt maar een kleine hoeveelheid van het serum nodig, waardoor je er lang mee kunt doen. Het serum is 100% natuurlijk, glutenvrij, halal certified en cruelty free, en heeft alle mogelijke certificaten om dit te bewijzen.

Praktische info

De Bella Aura producten zijn beschikbaar via de beautyshop www.beautywiseshop.be, waar je een selectief aanbod van luxueuze, organische en cruelty-free huidverzorgingsproducten vindt.

Prijs Antioxidant Booster: 96 euro voor 30 ml.

Over Bella Aura

De Canadees-Marokkaanse Jasmine Jones liet zich voor haar beautylijn inspireren door de beauty elixirs van Berbers en verdiepte zich in de eeuwenoude kennis van de Chinese kruidengeneeskunde. Ze stapte naar een Zwitsers labo, dat meer dan 5 jaar werkte aan de eerste 'core collectie'. Haar eisen waren niet min. De producten moesten meerdere actieve werkingen hebben, 100% natuurlijk zijn en cruelty free. Het resultaat mag er zijn: 8 topproducten die elk niet 1 maar 6 tot 8 werkzame bestanddelen bevatten.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten