Thuisblijftip: maak je eigen handtas met de DIY-kit van A e s a e r t

In Coronatijden slaat iedereen aan het DIY-en. Voor wie er altijd al van gedroomd heeft een eigen handtas te maken maar een avondcursus niet ziet zitten, heeft handtassenlabel A e s a e r t nu de perfecte oplossing. Met de DIY-kit maak je in no-time je eigen lederen hand-, heup of buckettas.

Het handtassenlabel A e s a e r t staat bekend om zijn tijdloze design met aandacht voor functionaliteit.

Ontwerpster Griet Aesaert geeft naast haar werkzaamheden in het atelier, al enige tijd workshops aan creatievelingen die met leder willen leren werken. Na een gezellige en leerrijke avond stap je buiten met je eigen handmade creatie. Sinds kort biedt ze deze workshop ook aan onder de vorm van een DIY-kit. De kit bevat alle materiaal èn een uitgebreide werkbeschrijving om je eigen hand-of heuptas of bucketbag te maken. Het enige wat je zelf moet voorzien is een breekmes, snijmat, plakband en houten hamer. Een stikmachine heb je er niet voor nodig. Het leer is stevig tuinleder en je kunt kiezen voor zwart of camelkleurig leer.

Praktische info

De DIY-kit is verkrijgbaar via www.lederworkshop.be

Prijzen:

- Heuptas 55 euro

- Handtas 75 euro

- Bucketbag 90 euro

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse architecte die zich sinds jan 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label 

A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks.Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn. Haar tassen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en daarom wordt haar merk wel eens met Delvaux vergeleken. 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten