Het perfecte kerstgeschenk: de portefeuille van Aesaert

Op zoek naar een praktisch kerstcadeau dat ook nog eens mooi en origineel is? Look no further. Handtassenlabel A e s a e r t breidt de collectie uit met een prachtige portefeuille die uitblinkt in eenvoud: Camille.

 

Camille is de eerste portefeuille in de collectie van A e s a e r t. Ontwerpster Griet hield lang de boot af omdat ze het een heel persoonlijk item vindt, dat voor iedereen andere eigenschappen moet bezitten.

Voor zichzelf had ze uiteraard wel al een portefeuille gemaakt, die nu dan toch in de collectie wordt opgenomen, na aandringen van enkele klanten.

Zoals alle andere stuks in de collecties van A E S A E R T , is over deze portefeuille grondig nagedacht. Ze beschikt over een groot vak, 6 kaartvakjes èn een veilig vak, achter de flap, voor briefjes en kredietkaarten. Het handige vakje voor kleingeld achteraan kun je volledig openvouwen zodat je elk muntje terug kunt vinden. De portefeuille sluit je makkelijk af met een stevige drukknop. Handig is dat je je gsm er ook in kwijt kan.

Praktische info

Camille wordt gemaakt uit het gekende vegetaal gelooid, Belgische leder en kost 130 euro. Verkrijgbaar in camel, zwart en het nieuwe mahonie op de webshop www.aesaert.be.

Afmetingen: 190 x 95mm

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse architecte die zich sinds januari 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label 

A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks.Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn. Haar tassen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en daarom wordt haar merk wel eens met Delvaux vergeleken. 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten