Kersttip: DIY-kit van Aesaert

Tijdens de eerste lockdown lanceerde het merk A e s a e r t een DIY-kit voor een hand-, heup- of buckettas. De kits bleken ongelooflijke populair en ook deze lockdown maken ze mensen blij. Wie zelf niet aan het klussen wil, maar wel een origineel geschenk wil geven, scoort met kerst met een van de DIY-kits.

Het handtassenlabel A e s a e r t staat bekend om zijn tijdloze design met aandacht voor functionaliteit. 

Ontwerpster Griet Aesaert geeft naast haar werkzaamheden in het atelier, al enige tijd workshops aan creatievelingen die met leder willen leren werken. Na een gezellige en leerrijke avond stap je buiten met je eigen handmade creatie. Sinds kort biedt ze deze workshop ook aan onder de vorm van een DIY-kit. De kit bevat alle materiaal èn een uitgebreide werkbeschrijving om je eigen hand-of heuptas of bucketbag te maken. Sinds kort is er zelfs een kit voor een schattige kleuterboekentas. Het enige wat je zelf moet voorzien is een breekmes, snijmat en houten hamer. Een stikmachine heb je er niet voor nodig. Het leer is stevig tuinleder en je kunt kiezen voor zwart, groen of camelkleurig leer.

Praktische info

De DIY-kit is verkrijgbaar via www.lederworkshop.be

Prijzen:

- Heuptas 55 euro

- Handtas 75 euro

- Bucketbag 90 euro

- Boekentas 90 euro

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse architecte die zich sinds jan 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label 

A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks.Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn. Haar tassen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en daarom wordt haar merk wel eens met Delvaux vergeleken. 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten