Helder Antwerp popt up met nieuw concept 'Klooster 11'

Het Antwerpse modelabel Helder strijkt van 13 december tot 15 januari neer in Antwerpen met een experimentele pop-up. Klooster 11 is een tiny pop-up concept store, met een grote focus op duurzaamheid, slow fashion, upcyling en vintage. Het idee is het resultaat van een samenwerking tussen twee brands/ontwerpers: Helder Antwerp van Ramona Stoica & de Nederlandse Dascha Lemechtchouk.

Helder Antwerp is een buitenbeentje in de modescene. Ontwerpster Ramona heeft een duidelijke visie over duurzaamheid en slow fashion. Ze werkt enkel met deadstock stoffen en los van seizoenen en het reguliere modecircuit. Met het pop-up concept Klooster 11 wil Ramona samen met haar gelijkgezinde Nederlandse collega Dascha Lemechtchouk een offline experience neerzetten met met een grote focus op duurzaamheid, slow fashion, upcyling en vintage. Je vindt er zowel de nieuwste collecties van beide ontwerpers als een selectie vintagestuks en limited editions/upcycling stuks van beide ontwerpsters. Als een reactie tegen de huidige modemilieu vertrekt Klooster 11 vanuit een vrij simpel uitgangspunt: koop minder en koop beter.

Lancering vintage shop Her.ge.Bruik

Met de nieuwe instaphop @Her.ge.Bruik willen beide ontwerpers hun passie voor vintage doorgeven. Het is een selectie van designerstuks die beiden door de jaren heen op de kop konden tikken. Voor de gelegenheid worden de geselecteerde stuks ook verkocht in de pop-up Klooster 11.

Praktische info

Kloosterstraat 11

2000 Antwerpen 

Vanaf 13 december tot 15 januari

Openingsuren

ma-woe op afspraak

Do-zondag 12-19 uur

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten