JOHNY lanceert minicollectie JOHNY SPORT

Begin februari krijgt het Belgische nichelabel JOHNY er een broertje bij. JOHNY SPORT is een kleine collectie van tracksuits en petjes in primaire kleuren. JOHNY SPORT wordt niet gelanceerd als sportmerk of homewear. Het merk stelt de collectie voor als de next go-to outfit, die je het best draagt met hakken en statement juwelen om je gemoed op te fleuren.

De collectie

De zijlijn bestaat uit een oversized sweater en sweatpants, in 3 verschillende kleuren, koningsblauw, koraal en grasgroen. Op de borst en dij werd het speelse JOHNY SPORT logo geborduurd. Als accessoire zijn er logopetjes in verschillende kleuren. De tracksuits bestaan uit 95% ultrazachte biokatoen. De 5% elastaan zorgt ervoor dat de stuks mooi hun vorm behouden. Het lijkt op het eerste gezicht een trainingspak zoals vele andere, maar toch ging er wat research aan vooraf. Voor je zo'n trainingspak echt chic kunt dragen is het belangrijk dat de pasvorm klopt. De sweater is oversized aan de schouders maar wel elegant van lengte en vorm. Ook de broek flatteert door het lagere kruis en de elastiek die mooi aansluit rond de enkels en zo nog visuele ruimte laat voor een kleurrijke kous.

Praktische info

JOHNY SPORT is verkrijgbaar vanaf 8 februari op www.shop.wearejohny.com (online only).

Wie voor 28 januari al een set pre-ordert, krijgt er een petje bij.

Prijzen:

sweater: 80 euro

broek: 85 euro

Petje: 25 euro

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten