Nieuw bij The Soul Store

Thesoulstore.be biedt een selectie merken die bezielster Ellen na jaren research uitkoos op basis van hun ingrediënten, verpakking en verhaal. Met The Soul Store wil Ellen een selectie duurzame en ecologische alternatieven bieden voor het reguliere aanbod aan lifestyleproducten. Het aanbod wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld met Ellens favorieten. Dit voorjaar: de make-upborstels van JACKS Beauty Line, nieuwkomer in Belgische beauty i.am.klean en een luxueus goudmasker van Evolve Organic Beauty.

De luxueuze make-upborstels van JACKS Beauty Line

JACKS Beauty Line is het label van make-upartieste Myriam Jacks. Zij ontwikkelde de kwasten vanuit een gemis aan esthetische kwaliteitskwasten. Elk penseel van JACKS Beauty Line wordt handgeschilderd met de fijnste acrylverf en is een klein uniek kunstobject. De make-upkwasten van JACKS Beauty Line bestaan uit synthetisch haar dat net zo zacht is als echt haar, maar veel makkelijker in onderhoud. Daardoor gaan ze ook langer mee. De productie gebeurt op verantwoorde wijze in een traditionele kwastenfabriek in Duitsland. De handgrepen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout, wat een milieuvriendelijke productie garandeert. Prijzen variëren tussen €9.95 - €41.95 per stuk

Ellens favorieten

Een make-upkwast van JACKS Beauty Line is een investering. Zelf spaarde ik ook mijn set in stukjes bijeen. Maar wat zijn ze mooi en heerlijk in gebruik. Het is zo fijn om deze handgemaakte, unieke borstels dagelijks te kunnen gebruiken. Het geeft net dat extra tikkeltje luxe aan je doordeweekse ochtendroutine. Ook dàt is selfcare voor mij. Absolute must haves zijn wat mij betreft de #6 Eyeshadow Brush en #7 Shading Brush. Met deze twee tools kan je elke oogschaduwlook creëren. Lippenstift breng ik het liefste aan met een borsteltje zoals de #15 Lip Brush. Je kunt niet alleen preciezer werken, het ziet er ook natuurlijker uit omdat je fijne laagjes kan aanbrengen. 

i.am.klean

Minerale Make-up van Belgische bodem.

Dit nieuwe minerale Belgische make-upmerk werd ontwikkeld door toponderneemster Caroline Rigo, het brein achter Cent Pur Cent. De producten zijn gelijk qua ingrediënten. Enkel de verpakking is anders én je ontdekt andere kleurtjes bij i.am.klean. Het merk biedt een totaal gamma minerale make-up met o.a. losse, compacte en vloeibare fond de teint, losse en compacte oogschaduw, lippenstift, lipglos, highlighter, bronzer, primer, penselen, potloden voor de ogen, lippen en wenkbrauwen, etc. De samenstelling van de producten is zo puur en natuurlijk mogelijk. De producten worden niet getest op dieren en de basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties. 

Ellens favorieten

Zelf kies ik vaak voor een zachte, naturelle look om mijn ogen net wat sprekender te maken. De zachte kleuren “Legend" en “Conscious” zitten standaard in mijn palet. En een tint lippenstift die mijn natuurlijke lipkleur benadrukt, zoals de tinten “Breathless” en “Kissed”, mijn persoonlijke favorieten. Minerale make-up was sowieso al een must voor mijn gevoelige huid. In tegenstelling tot de meeste andere cosmetica bevat de make-uplijn van i.am.klean geen talk, wat een enorm voordeel is voor droge huidjes zoals de mijne. Talk mag dan wel een natuurlijk product zijn, het droogt de huid wel enorm uit. De Belgische roots van i.am.klean zijn de kers op de taart. 

Bio-Retinol Gold Mask - Evolve Organic Beauty

Time for gold!

Dit glamoureuze Gold Mask van het Britse merk Evolve biedt de voordelen van retinol zonder de irritatie. Het bevat een natuurlijk, retinol-achtig plantenextract van Bidens Pilosa dat dezelfde verjongingsvoordelen en cellulaire vernieuwing levert voor je huid, maar dan zonder de irritatie die sommige producten op basis van retinol kunnen veroorzaken. In tegenstelling tot retinol, dat je huid gevoelig kan maken voor de zon, kan je dit gouden masker het hele jaar door gebruiken, waardoor het de perfecte manier is om je zomerse uitstraling te versterken.De prachtige gouden look is afkomstig van duurzaam gewonnen mineraal Mica. Dit Bio-Retinol Gold Mask is 100% natuurlijk, vegan en gecertificeerd COSMOS Organic. Ready, set, glow!

Prijzen: €17 (30ml) - €32 (60ml)

Ellens tip voor gebruik

Het masker heeft een rijke textuur en dat voel je ook meteen. Hierdoor vind ik het makkelijker om een Mask Brush te gebruiken voor het aanbrengen. Na een 10-tal minuutjes inwerken, maak ik mijn handen nat met water en masseer ik zachtjes mijn gezicht. Hierdoor krijgt het rijke masker een melkachtige textuur die heerlijk zacht van je gezicht afwast. Een hydraterende en voedende boost voor je huid, in een luxueus maar natuurlijk jasje.

Valentijntip

Badzout 'Moments of Relaxation'

Dit 'Moments of Relaxation’-badzout wordt geleverd in een mooie apothekersfles van miron glas. De apothekersfles is gevuld met zout uit de Dode Zee, magnesium en echte rozenblaadjes. Het ontspant de spieren en maakt je rustig.

Prijs:

Ellens tip

De prachtige fles is een eyecatcher voor elke badkamer. Is hij leeg? Dan vul je hem gewoon met je favoriete (droog-)bloemen. Reuse. Reduce. Recycle.

The Soul Story

De Brugse Ellen Vandamme worstelde tot haar 30 met huidproblemen. Van eczeem tot acne, na een resem behandelingen eindigde ze met een gehavende en flinterdunne huid. Na het lezen van een artikel over de schadelijke ingrediënten in lippenbalsems, begon ze zich te verdiepen in natuurlijke huidverzorging en veranderde ze haar dagelijkse skincareroutine. Vandaag is haar huid beter in balans en voelt ze zich beter in haar vel. Ze inspireert de mensen rond zich dagelijks om hetzelfde te doen.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?



berichten