Valentijntip: een tijdloze tas van Aesaert

Niets zegt 'voor altijd' als een handgemaakte tas die een leven lang meegaat en zelfs mooier wordt met de jaren. De tassen van A e s a e r t worden gemaakt uit vegetaal gelooid leer van Belgische runderen, dat is niet alleen erg soepel, het is ook duurzaam. In de collectie vind je zowel heuptasjes als rugzakken of handtassen, allen even esthetisch als functioneel.

Nieuw: Alison

De laatste aanvulling op de collectie is de schoudertas Alison, die ontwerpster Griet speciaal gemaakt heeft voor als we terug op restaurant kunnen. Daarmee is Alison symbolisch meteen ook het perfecte Valentijnsgeschenk. Alison heeft twee ritsvakjes, een magneetsluiting en een schouderriem die in lengte verstelbaar is. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Prijs: 280 euro

Bestellen via www.aesaert.be.

DIY

Wie iets minder budget heeft of een doe-cadeau wil geven, kan scoren met de DIY-kits van A e s a e r t. In no-time maak je dan je eigen bucket-, heup- of schoudertas. Of scoor dubbel en steek de tas zelf al ineen.

Prijs:

heuptas: 65 euro

handtas: 79 euro

buckettas: 90 euro

Bestellen via www.aesaert.be.

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse architecte die zich sinds januari 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label 

A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks.Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn. Haar tassen worden gemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen, en daarom wordt haar merk wel eens met Delvaux vergeleken. 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten