Highlights van deze zomer door The Soul Store

Bij de online shop The Soul Store vind je een selectie duurzame en ecologische alternatieven voor het reguliere aanbod aan beauty, lifestyle- en verzorgingsproducten. Bezielster Ellen Vandamme selecteert merken op basis van hun ingrediënten, verpakking en verhaal. Duurzaamheid is de gemene deler die alle merken verbindt. Voor de zomer stelde Ellen een aanbod samen waar we enkele items van uitlichten.

Vergeet plastic wegwerpscheermesjes: kies voor een duurzame Safety Razor

Met een safety razor keer je terug naar de kunst van het traditioneel scheren. De safety razor bestaat al meer dan 100 jaar. Het bestaat uit een luxehouder waarin je een mesje kan plaatsen. De mesjes zijn vlijmscherp en makkelijk zelf te vervangen. Het scheerresultaat met de safety razor is perfect glad, vrij van irritatie en je vermijdt ook ingegroeide haartjes. Een safety razor gaat levenslang mee en staat ook nog eens mooi in je badkamer. Zero waste ten top! Geschikt voor alle zones, èn zowel voor mannen als vrouwen. 

Beschikbaar in rosé, chrome of antraciet voor €29.95.

Bijhorend voetje in rosé, chrome of antraciet: €9.95

Refill met 5 scheermesjes: €2,95

Zonnecrème zonder synthetische UV-filters

Onmisbaar het hele jaar, maar zeker in de zomer, is een beschermende zonnecrème. Wanneer je de switch maakt naar een natuurlijke zonnecrème, moet je er vaak een witte waas op je huid bijnemen. Dit is gelukkig niet het geval bij de heerlijke Alga Maris zonnecrèmes van Laboratoires de Biarritz. Ze smeren lekker uit, bieden voldoende bescherming en ruiken heerlijk. Beschikbaar in een zonnecrème voor het gelaat en een spray voor gelaat en lichaam. En ook getinte zonnecrème met SPF30 behoort tot de mogelijkheden. Perfect om als gekleurde dagcrème te gebruiken. De Alga Maris-crèmes zijn natuurlijk, biologisch, met minerale zonnefilters, zonder nanodeeltjes en niet schadelijk voor het mariene ecosysteem.

Zonnecrème gelaat SPF30 50ml €20

Zonnespray lichaam SPF30 100ml €25

Getinte zonnecrème SPF30 50ml €22

After Sun 150ml €18

Take me to the beach! Zandvoetenborsteltje met karabijnhaak

Zomer= strand. Niets roept dat vakantiegevoel op als het ruisen van de golven en een verfrissende zeebries. Plakkerig zand kan al eens een spelbederver zijn. Dit compacte zandvoetenborsteltje is super handig om snel je voeten zandvrij te maken voordat je je schoenen aantrekt, de auto in springt of de tent of caravan in gaat op vakantie.

Hang dit zandvoetenborsteltje met de stoere karabijnhaak aan je strandtas. Laat die grote borstels aan de strandcabines voor wat ze zijn. In coronatijden neem je je eigen borsteltje mee. Tip: het borsteltje is ook een origineel cadeautje voor een strandliefhebber, reiziger of surfer!

Zandvoetenborsteltje: 20 euro

Nieuw: de wasbare wattenschijfjes van Soul Stories

Sinds kort heeft The Soul Store een eigen huislijn. Het eerste product in de collectie zijn de wasbare wattenschijfjes in een duurzame bamboehouder. De bamboehouder bevat 4 scrubschijfjes, 12 zachte velveltschijfjes en een wasnetje. Handig om je gebruikte wattenschijfjes in te bewaren en later bij de was te gooien.De herbruikbare wattenschijfjes zijn gemaakt uit 4 lagen premium quality stof die aan elkaar zijn vastgestikt. Hierdoor schuiven de laagjes niet over elkaar tijdens het gebruik. Daarnaast is er ook een vingerinkeping voorzien waar door je de schijfjes makkelijk kan vasthouden en waardoor je extra druk kan zetten bij het reinigen. Persoonlijke tip bij gebruik: maak het wattenschijfje even nat onder de kraan, wring uit en doe er dan pas jouw favoriete reiniger op. Op die manier absorbeert het schijfje beter je product én kan ie beter zijn werk doen. De wattenschijfjes zijn wasbaar op 40 tot 60°. Laat ze plat drogen, zo behouden ze mooi hun vorm.Verkrijgbaar in wit en zwart.

Prijs met Bamboe houder: €29.95

Prijs zonder Bamboe houder: €16,95

The Soul Story

De Brugse Ellen Vandamme worstelde tot haar 30 met huidproblemen. Van eczeem tot acne, na een resem behandelingen eindigde ze met een gehavende en flinterdunne huid. Na het lezen van een artikel over de schadelijke ingrediënten in lippenbalsems, begon ze zich te verdiepen in natuurlijke huidverzorging en veranderde ze haar dagelijkse skincareroutine. Vandaag is haar huid beter in balans en voelt ze zich beter in haar vel. Ze inspireert de mensen rond zich dagelijks om hetzelfde te doen.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten