Back to school: maak zelf een kleuterboekentas met de DIY-kit van A e s a e r t - nieuwe kleurtjes!

Ontwerpster Griet Aesaert lanceerde tijdens de lockdown DIY-kits waarmee creatievelingen hun eigen tas kunnen maken. Het concept bleek zo populair dat het aanbod werd uitgebreid met een kleuterboekentas. Met deze kit maak je in no-time een prachtige lederen boekentas waarmee zoon of dochter vlotjes de start maakt. Nieuw dit seizoen zijn de toffe kleurtjes als muntgroen, roze, donkergroen, blauw...

De kit bevat alle materiaal èn een uitgebreide werkbeschrijving om, in dit geval, een boekentas te maken. Het enige wat je zelf moet voorzien is een breekmes, snijmat en houten hamer. Een stikmachine heb je er niet voor nodig. Het materiaal is Italiaans vegetaal gelooid leder, superzacht en van topkwaliteit.

Praktische info

De boekentas sluit met 2 gespen en heeft riemen op de rug.

De DIY-kit is verkrijgbaar via www.lederworkshop.be

Prijs voor de boekentaskit: 90 euro.

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse architecte die zich sinds jan 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks.Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten