Heerlijk cocoonen met de design aromadiffuser van The Soul Store

Dat geuren ons humeur kunnen beïnvloeden is al langer geweten. Met het gezelligste seizoen van het jaar in aantocht, is aromatherapie een ideale manier om de juiste sfeer te creëren in huis. De meest praktische manier om essentiële oliën te verspreiden, is via een elektrische verdamper of diffuser. The Soul Store biedt nieuw in het assortiment een design diffuser in twee kleuren.

Deze aromadiffuser kan je niet vergelijken met een doorsnee diffuser. Door het minimalistische ontwerp met een huls in keramiek past deze verstuiver perfect in elk interieur. Door zijn kleine afmetingen (18cm hoog, 9cm diameter) kan je hem ook makkelijk verplaatsen. Overdag in de keuken om kookluchtjes te maskeren, ’s avonds in de woonkamer om sfeer te creëren of in de slaapkamer voor een rustgevend effect. 

Prijs diffuser in wit of zwart: 75 euro (link webshop)

Oliën van Savon Stories van 9 tot 12 euro. (link webshop)

Aromatherapie

Hou je van een aangename geur in huis en wil je bovendien genieten van de weldaden van aromatherapie? Dan is het verdampen van essentiële oliën wellicht iets voor jou. 

Ze kunnen je helpen ontspannen na een lange dag of ze kunnen ook net voor meer energie zorgen wanneer je het nodig hebt. Of je nu kiest voor een rustgevende of een opwekkende geur, er is altijd een blend die bij jouw mood past. 

Tips by The Soul Store

Voor een energieboost: mix 3 druppels pepermunt met 3 druppels citroenverbena en 4 druppels rozemarijn

Voor een calm down effect en een ontspannen nachtrust: mix 4 druppels lavendelolie, 3 druppels Clary Sage, 2 druppels Geranium Rosat en 2 druppels ylang ylang.

Voor een fresh-air blend, wanneer je huis een opfrisser kan gebruiken: mix 6 druppels citroenverbena met 3 druppels tea tree olie. 

Het ondernemersverhaal achter The Soul Store

De Brugse Ellen Vandamme gaf een fulltime job als PR-verantwoordelijke bij een bank op om zich volop te storten op haar passie voor een clean & healthy lifestyle. Thesoulstore.be biedt een selectie merken die Ellen na jaren research selecteerde op basis van hun ingrediënten, verpakking en verhaal. De natuurlijke verzorgingsproducten die ze voor The Soul Store uitkoos, zitten bomvol krachtige ingrediënten die de huid beter maken en een gezonde gloed geven. Bovendien zijn ze onschadelijk voor het milieu en daardoor ook goed voor de soul. Naast huidverzorging vind je er ook tandenborstels, schoonmaakproducten, geurkaarsen etc. The Soul Store startte als een online webshop met daaraan gekoppeld een inspirerend social mediakanaal waar Ellen haar tips en nuttige info deelt met haar volgers. Met succes organiseert Ellen intussen ook showroomweekends en workshops bij haar thuis in Varsenare.

Met The Soul Store wil ik mijn publiek bewuster, gezonder, cleaner laten leven door kleine, eenvoudige wijzigingen in dagelijkse routines aan te reiken. The Soul Store wil klanten inspireren tot het gebruiken van natuurlijke skincare zonder troep en hen warm maken voor het doortrekken van die levensstijl naar duurzame lifestyleproducten.

Ellen Vandamme
Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten