Belgisch knitwearlabel Leselles lanceert trui Juliette

Het Belgische knitwearlabel Leselles zette zichzelf twee jaar geleden op de kaart met een collectie wintersjaals uit woloverschotten. Als snel kwamen daar ook mutsen en zomersjaals bij. Intussen bouwde het merk een heuse fanbase op, en wordt de collectie nu uitgebreid met een prachtige, veelzijdige trui: Juliette.

Kleurengalore

Net als de sjaals zijn de truien in een resem kleurtjes beschikbaar. Zo kun je naar hartelust combineren met de sjaals, ton sur ton of als accent bij je totale look. De trui heeft een boothals en is onesize, waardoor je hem kunt matchen met elke outfit. Juliette kost 159 euro en is verkrijgbaar via de webshop www.leselles.be en een groot aantal verkooppunten in België en buurlanden.

Mohair

Er wordt opnieuw bewust gekozen voor hoogwaardige mohair-wol, een lichte wolsoort die zowel qua draagcomfort als qua elasticiteit en duurzaamheid de kroon spant. Het materiaal past zich aan aan de lichaamstemperatuur van de drager, waardoor je het het ganse jaar door kunt dragen. De natuurlijke glans van de mohairwol is een extra troef! Bovendien pluist de wol niet en kun je het makkelijk wassen.

Over Leselles

Leselles is het passieproject van Liesbet Allaer uit Denderhoutem, een onderneemster met een hart voor mode die van wanten weet – of eigenlijk vooral van sjaals. In 2019 richtte Liesbet met decennia ervaring in de mode en retail haar eigen knitwearlabel op, met een zachte focus op sjaals. Het verhaal van Leselles is er een van vrouwelijkheid, kleur én duurzaamheid. 

De sjaals en truien van Leselles worden gemaakt van woloverschotten. Toen Liesbet de enorme aantallen kwalitatieve overschotten wol op een fabrieksbezoek onder ogen kreeg, wist ze dat er meer mogelijk moest zijn. Nog tijdens diezelfde trip verrezen de eerste twee sjaals uit de woloverschotten– ‘Jille’ en ‘Hélène’, genoemd naar haar twee dochters.

Overschotten of overstock: Liesbet kiest tot vandaag zelf alle kleuren en overschotten persoonlijk uit, waardoor zowel stijl qua kleur als kwaliteit gegarandeerd is.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten