Thuiskomen met Goodhouse

Je huis of tweede verblijf is een plek waar je heel wat tijd doorbrengt. Je er thuis voelen is dus essentieel. Door de deur stappen, moet thuiskomen zijn. Goodhouse helpt je daarbij. Goodhouse is expert in sfeer en gezelligheid. Je kan er trouwens niet alleen terecht voor de aankleding van je interieur, ze bieden ook conciërge- en onderhoudsdiensten aan. Kortom: alles om thuis te kunnen komen, zonder de zorgen. Die neemt het Goodhouse-team deskundig van je over.

Goodhouse is een spin-off van Studio Pien, waar Paulien als interieurarchitect knappe renovaties op poten zet. Samen met Charlotte lanceerde ze dit concept dat de inrichting tot in de puntjes afwerkt. En dat helemaal op maat én betaalbaar. Of je nu op zoek bent naar een volledige interieurstyling of dat ene tapijt voor de finishing touch: er wordt met evenveel passie en motivatie voor gezorgd. Waar Goodhouse het verschil maakt tov andere vastgoedstyling? Met hun brede achterban van leveranciers die collecties aanbieden in verschillende stijlen, voor verschillende budgetten èn voorbij de standaard catalogi.

Stappenplan

Hoe het werkt? In een eerste gesprek polst het team naar je stijl en budget. Daarop gaat het creatief aan de slag met je wensen. Daaruit volgt een moodboard met gedetailleerde offerte waarbij je een idee krijgt van het resultaat en de kosten. Daarna zet Goodhouse alles op alles zodat jij in een volledig afgewerkt interieur kan thuiskomen. Eentje dat volledig bij jou past, zelfs als het vooropgesteld bedrag eerder bescheiden is.

Voor elk budget

Paulien en Charlotte zijn bovendien enkel tevreden met het allerbeste en werken met een brede achterban van eersteklas leveranciers. Ze weten er steeds feilloos de mooiste stukken uit te pikken, zowel betaalbare als exclusieve items van unieke merken of zelfs vintage vondsten. Met oog voor detail creëren ze een persoonlijke thuis, van de terrasstoelen tot je gordijnen en kussens. Over gordijnen en kussens gesproken: sinds kort kan je ook je keuze maken uit de eigen textiellijn van Studio Pien, Dune.

 

Eersteklas service voor je tweedeverblijf

Tot slot houdt Goodhouse ook met plezier een oogje in het zeil tijdens je afwezigheid. Check- en follow-up, onderhoud, post- en sleutelservice: ze nemen het graag van je over. Zo blijft het steeds ontspannen thuiskomen in je eigendom.

Over Goodhouse

Goodhouse is het project van interieurprofessionals Paulien De lange en Charlotte Jacob. De vriendinnen kennen elkaar al 15 jaar en delen een passie voor interieur. Paulien is naast Goodhouse ook actief als interieurarchitect onder de naam Studio Pien, en lanceert daarnaast binnenkort een lijn met huistextiel, Dune. Charlotte werkte jaren als agente in fashion/interieur voor de Nederlandse markt. Een jaar geleden besloten ze hun krachten te bundelen in het concept Goodhouse.

Meer weten? Kijk op www.good-house.be

Fotos: Annick Vernimmen

FotosII: Anila Coba

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten