Stijlvol on-the-go met go as u.r, een Belgisch, vegan en duurzaam label voor fashion & beauty

 

Wie is er vandaag de dag niet vaak on-the-go? Dat heeft het Belgische merk go as u.r goed begrepen. Hun fashion en beauty collecties passen perfect bij een urban levensstijl. De duurzaam gemaakte kledij weet functioneel, comfortabel en stijlvol perfect te rijmen. Een sprekende blik creëer je dan weer met hun natuurlijke en snelwerkende skincare en make-up.

 

Natuurlijke skincare die wérkt & vegan make-up

Nog even onderweg of tussendoor make-up aanbrengen: bijna elke vrouw herkent het wel. Ook daar heeft het label een oplossing voor. De natuurlijke, vegan skincare en make-up producten kickstarten je huid en boosten je look dankzij snelwerkende en wetenschappelijk bewezen formules in een handige verpakking. 

 

Een uiterst hoge concentratie aan actieve ingrediënten maakt dat deze producten écht werken. Want on-the-go girls hebben geen tijd voor inefficiëntie. Zo zorgt een unieke technologie op basis van probiotica voor een versnelde celvernieuwing, terwijl de huid tot 48 uur gehydrateerd blijft. Het antwoord van go as u.r tegen stedelijke vervuiling. En ook in de beauty producten merk je dat go as u.r duurzaamheid serieus neemt met flesjes van 100% gerecycleerd plastic, bio-gebaseerde potjes op basis van suikerriet, en een make-up range vervaardigd uit karton.

 Duurzame stoffen uit herwonnen visnetten

 Go as u.r pakt uit met easy-to-wear fashion die ze maken uit herwonnen visnetten, houtpulp en biologisch katoen. Bodysuits, oversized sweaters en active dresses vind je er in zowel tijdloos zwart en wit als gedurfde kleuren. Op het label vind je bovendien geen ‘Made in China’, go as u.r koos Portugal uit voor de productie. Dat bespaart ook weer meteen heel wat kilometers transport. 

 

Vrouwen aan de macht

Met de vegan producten van go as u.r geeft het label vrouwen een stijlvolle look en een premium glow, zonder in te boeten aan comfort en met aandacht voor de natuur. Daarbij moet je niet kiezen uit tientallen producten, maar met een beperkte reeks premium producten ben je zo on-the-go. Een mooie plus: go as u.r draagt ook bij aan de empowerment van vrouwen wereldwijd bij elk verkocht product. You go, girls.

 

Praktische info

Instagram: @goasur

 

Contact

annelies@goasur.com

 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten