Nieuwe webshop HER.ge.BRUIK verenigt funky selectie vintage design & kledij

Vintagelovers opgelet: HER.ge.BRUIK is een nieuwe Antwerpse showroom vol met vintage interieuritems en kleding. Gespecialiseerd in de industriële stijl Bauhaus, een vleugje funky design en een hoop eigenaardige vintage 'curiosa' brengt HER.ge.BRUIK een eigenzinnig aanbod. De bezielers Ramona Stoica en Dascha Lemechtchouk komen beiden uit de modewereld, door hun getraind oog voor tweedehands goederen en voorliefde voor het snuisteren naar verborgen juweeltjes, ontstond het idee voor HER.ge.BRUIK.

'Wij houden van mixen en matchen en dit is vooral erg leuk om te doen met vintage meubels en kleding. Zo creëren wij ons eigen wereld van prachtige items en houden wij het verantwoord'.

Ramona Stoica

Praktische info

De showroom van HER.ge.BRUIK bevindt zich in de Lange Dijkstraat 18 in Antwerpen en is enkel open op afspraak. Daarnaast kun je terecht op de webshop hergebruik.shop en via Instagram @her.ge.bruik.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten