Vier vader in stijl met een Aesaert-riem

Vier vader dit jaar met een onvergetelijk en duurzaam geschenk. Met deze riem van Aesaert geef je iets wat alle mannen sowieso nodig hebben, een functioneel en mooi accessoire dat hun outfit compleet maakt. En het zou geen Aesaert-item zijn, mocht het ontwerp niet tot in de puntjes uitgekiend zijn. Dankzij een ingenieus systeem steek je de flap achter de riem, voor een minimalistisch en net effect. Het is dan ook geen riem zoals de andere, maar een perfect staaltje vakmanschap. Voor wie het nog wat meer mag zijn, is er ook de bijpassende manbag 'Julien'.

Praktische info riem

Het accessoire is gemaakt uit kwalitatief tuigleder van Europese runderen, en afgewerkt met een old brass gesp. De riem kost 70 euro en komt in een prachtige geschenkdoos. Hij is beschikbaar in zwart, camel of donkerbruin. Te koop in atelier van Griet Aesaert in Gent of via de webshop www.aesaert.be.

Manbag Julien

Met Julien ontwikkelde Griet Aesaert de eerste tas die alle mannen willen dragen. De ruime tas heeft 2 opbergvakken met voldoende ruimte voor laptop en papieren. De tas is zo ontworpen dat hij zowel als rugzak, crossbody of aan de hand kan gedragen worden. Het leer ziet er stoer en ruw uit en is bijzonder stevig. Julien is een perfecte investering, want de tas gaat een leven lang mee en het leer wordt enkel mooier met ouder worden. 

Julien is nu te koop op de webshop en is standaard verkrijgbaar in bruin en zwart, prijs is 480 euro. Elke tas wordt door Griet met de hand gemaakt in haar atelier in Gent.

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse architecte die zich sinds januari 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label  A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks. Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn. 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten