Bedank de juf/meester met een cadeau dat zij/hij echt graag krijgt

Het schooljaar zit er bijna weer op en de welverdiende vakantie loert om de hoek. Duizenden juffen en meesters hebben een jaar lang het beste van zichzelf gegeven. Dat verdient een bedankje! Laat de chocolade en bloemen dit maal achterwege en ga voor een zelfgemaakt geschenk. En wat voor een. Met de DIY-kit van lederworkshop (by Aesaert) maak je in no-time een prachtige lederen pennenzak of brillenhoes. Niet handig aangelegd of geen tijd? Geef dan de DIY-kit als geschenk, wedden dat de juf er weg mee weet?

DIY-kit

De kit bevat alle materiaal èn een uitgebreide werkbeschrijving om, in dit geval, een pennenzak te maken. Het enige wat je zelf moet voorzien is een breekmes en snijmat. Een stikmachine heb je er niet voor nodig. Het materiaal is Italiaans vegetaal gelooid leder, superzacht en van topkwaliteit. De DIY-kit is verkrijgbaar via www.lederworkshop.be en kost 34 euro.

Back to school

Naast de DIY-kit voor een pennenzak heeft Griet Aesaert van het gelijknamige handtassenlabel Aesaert ook DIY-kits voor een heup- of schoudertas, bucketbag èn een schattige kleuterboekentas. Met deze laatste kit maak je in no-time een prachtige lederen boekentas waarmee zoon of dochter in september vlotjes de start maakt. De boekentas sluit met 2 gespen en heeft riemen op de rug. Kies voor een klassiek bordeaux, oldschool camel, of een van de leuke snoepkleurtjes.

De DIY-kit is verkrijgbaar via www.lederworkshop.be

Prijs voor de boekentaskit: 90 euro.

Over Aesaert

Griet Aesaert is een Gentse die zich sinds jan 2018 fulltime heeft toegelegd op haar label  A E S A E R T. De voormalige architecte heeft iets met leer. Een passie die ze ontdekte, toen ze in Zürich naast een lederatelier woonde. Niet alleen omwille van de tactiliteit, puurheid en geur van het materiaal maar ook omwille van de duurzame aard. Een liefde die enkel nog werd aangewakkerd door de cursus lederbewerking die ze 5 jaar lang volgde. Kenners vergelijken haar merk met Delvaux, omwille van het kwaliteitsleer waarmee Griet werkt en de hoge afwerkingsgraad van haar stuks. Ze wil met haar tassen voornamelijk actieve vrouwen aanspreken voor wie een tas naast mooi ook handig en praktisch moet zijn. 

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten