SOS bij puistjes met de Zitgobbler patch

Iedereen heeft het wel eens voor, een kanjer van een puist op een onstrategische plek op je gezicht, en het liefst op een ongelukkig moment. Het is enorm verleidelijk om aan te puist te beginnen pulken en duwen, maar dat vergroot de kans op littekens en herbesmetting. Daarom lanceert het bedrijf Blositive nu de Zitgobbler. Een onzichtbare patch met actieve bestanddelen die je gedurende minstens 6 uur op de puist kleeft. Het resultaat: de puist vermindert aanzienlijk en de huid kan rustig herstellen.

Hoe het werkt?

De ZitGobbler bevat 1 werkzaam bestanddeel, hydrocolloïd. Deze actieve stof wordt ook gebruikt in de betere medische pleisters omdat het in staat is om vuil uit een wond aan te trekken. En dat is net wat er bij de ZitGobbler gebeurt, het onttrekt de pus uit de wond. Bovendien vermijd je dat je aan de puist gaat beginnen pulken en prutsen en krijgt de huid de tijd om te herstellen.

Je kunt de patch het beste aanbrengen voor het slapengaan, zodat die de hele nacht kan inwerken.

Onzichtbaar

De ZitGobbler is super dun, hierdoor kun je er makkelijk make-up over aanbrengen. De patch blijft ook heel goed zitten. Andere patches van langere kwaliteit staan erom bekend dat ze relatief makkelijk los kunnen geraken.

Praktische info

De ZitGobbler patches zijn verkrijgbaar via https://www.blositive.com/zitgobbler/. Prijs voor een verpakking is 20 euro. Je kunt een sample aanvragen voor 8 euro incl. verzendkosten.

Graag een sample uitproberen? Mail met je adres naar ruth@burococo.be.

Download PDF
Download PDF
Over buro coco

Welcome to the buro boco pressroom.
We're a crispy PR-agency with a special love for cool lifestylebrands and a nose for the extraordinary. Our restless minds are always in the search of novelties, needles in haystacks and funny features. What else? We like to see ourselves as superninja's in an ever- and fastchanging landscape.

PS. A little glitter never killed anyone, right?berichten